HomeNieuwsStoepranden en Spelen op de Voorstraat

Stoepranden en Spelen op de Voorstraat

Ook dit jaar vindt in Vianen één van de voorrondes voor het NK Stoepranden plaats. Iedereen van 6 tot 100+ jaar mag meedoen aan dit tijdloze spel. De voorronde is woensdag 17 juli van 14.00 tot 15.30 uur tijdens Spelen op de Voorstraat. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De winnaars plaatsen zich voor het NK Stoepranden in Amersfoort op 22 september. Team Sportservice Vianen organiseert de voorronde in samenwerking met Jantje Beton. In de zomervakantie zet Team Sportservice het Spelen op de Voorstraat door.

Stoepranden
“Stoepranden is een laagdrempelig spel dat iedereen kan spelen. Daarom nodigen we graag jong en oud uit om deel te nemen”, vertelt Rianne Schaap van Team Sportservice Vianen. “Vorig jaar was het een enorm succes. En de landelijke finale was één groot feest. Daarom regelen wij vervoer voor de deelnemers die de finale halen en hun begeleiders, zodat we het hen makkelijker maken bij dit mooie evenement in Amersfoort aanwezig te zijn.”

Spelen op de Voorstraat
In de zomervakantie (24 en 31 juli, 7, 14, 21 en 28 augustus) is er ook weer Spelen op de Voorstraat. Iedereen van 4 tot en met 12 jaar is die woensdagen van 10.30 tot 12.30 uur welkom. Aan de kant van de Grote Kerk worden allerlei spelletjes en activiteiten gedaan. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Met vragen kan contact worden opgenomen met Tessa Brouwer via telefoonnummer 030 209 99 99 of e-mailadres tbrouwer@teamsportservice.nl.