HomeNieuwsSportaanbieders opgelet! Sjors Sportief terug in Vijfheerenlanden

Sportaanbieders opgelet! Sjors Sportief terug in Vijfheerenlanden

Sjors Sportief is weer terug in Vijfheerenlanden! Dit betekent dat duizenden kinderen in de omgeving de kans krijgen om het sportaanbod te ontdekken. Kinderen maken op een laagdrempelige manier en vaak gratis kennis te maken met diverse activiteiten. Ze hoeven hiervoor niet direct lid te worden van een vereniging. Dit is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen, maar biedt ook kansen voor sportaanbieders. Uit ervaring blijkt namelijk dat maar liefst 15% van de kinderen na de kennismaking lid wordt.

Een mooie gelegenheid dus voor sportaanbieders om aan te haken bij Sjors Sportief. Ben je een sportaanbieder en wil jij graag jouw aanbod delen? Meld je dan gratis aan op www.vijfheerenlandenactief.nl. Voeg jouw activiteit toe onder het juiste project en biedt de kinderen een geweldige kennismaking! Aanmelden van jouw activiteiten is mogelijk tot 24 juni.

Sjors Sportief boekje

Al het aanbod wordt gebundeld in een kleurrijk boekje. Deze handige bewaargids wordt uitgedeeld aan alle basisschoolleerlingen in Vijfheerenlanden. Kinderen kunnen zich eenvoudig aanmelden via de website en elke aanmelding en elke aanmelding ontvangt je rechtstreeks via e-mail. Op deze manier kun je gemakkelijk de kennismakingslessen organiseren en de kinderen kennis laten maken met jouw activiteit(en).

Meer informatie

Klik hier voor het stappenplan voor het aanmelden van jouw activiteit(en). Of neem contact op met Ilse van Kippersluis, buurtsportcoach Team Sportservice Vijfheerenlanden, via ivankippersluis@teamsportservice.nl.