HomeNieuwsVind jouw sport met Sjors Sportief!

Vind jouw sport met Sjors Sportief!

Het prachtige 1e Sjors Sportief boekje van de gemeente Vijfheerenlanden is begin dit schooljaar uitgedeeld. Inmiddels zijn er al meer dan 100 inschrijvingen geweest. Super leuk! Maar wist je dat het mogelijk is voor kinderen om het hele schooljaar nog nieuw sportaanbod te ontdekken?

Sjors Sportief

Sjors Sportief is dit schooljaar het beste vriendje van basisschoolleerlingen in Vijfheerenlanden. De mascotte is het boegbeeld van het gelijknamige sportstimuleringsproject dat Vijfheerenlanden dit jaar heeft opgestart. Het succesvolle project laat kinderen laagdrempelig en vaak gratis kennismaken met uiteenlopende activiteiten.

Sjorsboekje

Het sportaanbod wordt jaarlijks aan het begin van het schooljaar gepresenteerd in het Sjorsboekje. Zo is te zien welke sporten er allemaal te doen zijn in de gemeente. Leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Vijfheerenlanden ontvangen het boekje. Meestal kun je je kind gratis aanmelden voor een activiteit en je mag zoveel sporten proberen als je zelf wilt.

Benieuwd? Bekijk hier het boekje. Je kunt het aanbod ook online vinden op www.vijfheerenlandenactief.nl.

Sjorsfilmpje

De video waarin Sjors zich voorstelt en uitlegt hoe alles werkt vind je online op https://www.vijfheerenlandenactief.nl/video. Hierin kun je zien hoe het boekje werkt.

Meer informatie

Als er vragen zijn kun je contact opnemen met buurtsportcoach Ilse van Kippersluis via ivankippersluis@teamsportservice.nl