HomeNieuwsSenioren enthousiast over stoepranden in Hof van Batenstein

Senioren enthousiast over stoepranden in Hof van Batenstein

Stoepranden ouderen

Welzijn Vianen heeft in samenwerking met Team Sportservice Vianen in het Hof van Batenstein met enthousiaste senioren het spel stoepranden gespeeld. Van 11.00 tot 12.00 werd telkens door vijf deelnemers erg fanatiek gespeeld. Vanwege het slechte weer werd de activiteit van buiten naar binnen verplaatst. “Dit was mogelijk doordat we ‘mobiele’ plastic stoepenranden hebben gebruikt”, vertelt buurtsportcoach Maartje van Rossem van Team Sportservice Vianen. “Desalniettemin is het uiteindelijke doel, samen bewegen met een hoop gezelligheid en plezier, zeker geslaagd!”

Stoepranden is een spel voor alle leeftijden, er is zelfs jaarlijks een NK stoepranden. Dit jaar kan de landelijke finale van het NK vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas niet doorgaan, maar wie weet geven deze senioren zich wel op voor de voorrondes van het NK in 2021. De eerste trainingsuren hebben ze in ieder geval gehad en in het Hof van Batenstein kunnen ze voorlopig blijven oefenen. Het stoepranden wordt namelijk de aankomende tijd elke tweede en vierde woensdag van de maand gespeeld in het Hof van Batenstein.

Ben jij ook geïnteresseerd om een keer samen te stoepranden? Kom dan gezellig langs en wie weet ontdek je een nieuw talent en kan je blijven oefenen voor de voorrondes van het NK in 2021!

Data: woensdag 22 juli, woensdag 12 augustus, woensdag 26 augustus.

Tijd: 11.00 uur tot 12.00 uur.

Kosten: € 1,-

Let op: vooraf opgeven is verplicht. Je kunt je aanmelden bij Ada Korevaar via Whatsapp: 06 13 24 45 34 of mail: a.korevaar@welzijnvianen.nl. Graag gepast ter plekke betalen.

Bij vragen of interesse kan je contact opnemen met onze buurtsportcoach Maartje van Rossem via mvanrossem@teamsportservice.nl