HomeNieuwsSchoolvoetbaltoernooi in Vijfheerenlanden groot succes!

Schoolvoetbaltoernooi in Vijfheerenlanden groot succes!

Van maandag 15 april tot donderdag 18 april werden de voetbalvelden van V.V Brederodes intensief gebruikt voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi, georganiseerd door V.V Brederodes en Team Sportservice! Maar liefst 79 teams, bestaande uit leerlingen van groep 3 tot en met groep 8, kwamen bijeen om een aantal geweldige potten voetbal te spelen.

Sportiviteit

Het was een geslaagd toernooi met fanatieke kinderen en coaches, mooie wedstrijden en spannende penalty’s. Naast dat we veel mooie acties en skills hebben gezien, werd er ook gekeken naar de sportiviteit van de teams. Bij elke leeftijdscategorie werd er aan het einde een sportiviteitsprijs uitgereikt.

En de winnaars zijn

Op 18 april was de prijsuitreiking, gepresenteerd door wethouder Kees Bel. Na een sportieve strijd waren er vijf winnaars van het schoolvoetbaltoernooi:

Groep 3/4: Meester Vos 2
Groep 5/6 gemengd: KC Werelds 2
Groep 5/6 meiden: Meester Vos 6
Groep 7/8 gemengd: De Wegwijzer 6
Groep 7/8 meiden: Egbertus 6

V.V Brederodes en Team Sportservice hebben genoten van de opkomst, het enthousiasme, het weer en het samen zijn. Alle jongens en meisjes in de omgeving van Vianen konden genieten van het schoolvoetbal.