HomeNieuwsSchoolvoetbal 2022 in Vijfheerenlanden groot succes! 

Schoolvoetbal 2022 in Vijfheerenlanden groot succes! 

V.V Brederodes organiseerde in samenwerking met Team Sportservice en een team vrijwilliger het schoolvoetbaltoernooi 2022 in Vijfheerenlanden. Het was vier dagen genieten van het spelletje, vriendjes en vriendinnetjes, mooie acties, doelpunten en lekker buiten zijn.

Vier dagen sport en plezier

V.V Brederodes en Team Sportservice hebben genoten van de opkomst, het enthousiasme, het weer en het samen zijn. Alle jongens en meisjes in de omgeving van Vianen konden genieten van het schoolvoetbal. Vier dagen vol fanatisme en plezier. Niet alleen de kinderen gaven aan het leuk te vinden, maar ook de ouders waren blij dat het weer mogelijk was. In grote getalen stonden de ouders langs de lijn om alle kinderen aan te moedigen.

En de winnaar is…

Bij een vierdaags schoolvoetbaltoernooi horen winnaars en verliezers. De gelukkige winnaars dit jaar waren: Meester Vos 2 (categorie 5/6 jongens), Meester Vos 3 (categorie 5/6 meisjes), Tijl Uilenspiegel 2 (categorie 7/8 jongens) en de Rank 5 (categorie 7/8 meisjes). In totaal deden er rond de 580 leerlingen mee verdeeld over 70 teams. Complimenten aan alle teams!

Voor meer informatie over het schoolvoetbal kan je terecht bij Stijn de Bie, Buurtsportcoach Bewegingsonderwijs bij Team Sportservice provincie Utrecht, via sdebie@teamsportservice.nl