HomeNieuwsProefles Zelfverdediging en Weerbaarheid voor groep 7 en 8

Proefles Zelfverdediging en Weerbaarheid voor groep 7 en 8

Op woensdag 7 maart organiseert Kind en Tienertraining met ondersteuning van Team Sportservice Vianen een gratis proefles zelfverdediging en weerbaarheid. Onder het mom ‘Stevig in je schoenen, lekker in je vel’ krijgen kinderen uit groep 7 en 8 praktische lessen hoe ze beter voor zichzelf op kunnen komen en om kunnen gaan met lastige situaties. De proefles wordt gegeven bij Sportschool Sport en Bewegen aan de Badhuisstraat 22 in Vianen. De proefles voor meiden is van 15.00 tot 16.00 uur en voor jongens van 16.00 tot 17.00 uur. Opgeven kan via info@vandenbrekeltrainingen.nl

Cursus
“De cursus is voor stoere kids, verlegen kinderen, sportievelingen, korte lontjes, kletskousen en druktemakers. Kortom voor ieder meisje en iedere jongen uit groep 7 en 8, die graag actief bezig is en beter voor zichzelf wil opkomen”, aldus trainster Bernadette van den Brekel. Deelnemers leren basistechnieken zelfverdediging, maar ook hoe ze zich verbaal kunnen redden in lastige situaties. Bijvoorbeeld op school, op straat of bij de sportvereniging. Wanneer de gratis proefles bevalt, kunnen kinderen zich opgeven voor een betaalde cursus van tien lessen. Deze cursus start 19 maart.

Interesse
Heb je vragen over deze of andere sport- en beweegprojecten in Vianen, neem contact op met Tessa Brouwer via tbrouwer@teamsportservice.nl of 0347 77 87 88.