HomeNieuwsLeuke initiatieven en prijzen tijdens gemeenteweken FC Utrecht

Leuke initiatieven en prijzen tijdens gemeenteweken FC Utrecht

Website_FCU-PEC_Vianen

De komende weken staan bij FC Utrecht in het teken van de gemeenteweken Vianen. In samenwerking tussen de voetbalclub, de gemeente en Team Sportservice Vianen worden allerlei activiteiten georganiseerd en prijzen weggegeven. De afsluiting is de wedstrijd FC Utrecht – PEC Zwolle op zaterdag 10 februari, waarbij inwoners van de gemeente Vianen voor een speciaal tarief aanwezig kunnen zijn. Kaarten zijn te verkrijgen via www.fcutrecht.nl/vijfheerenlanden.

Gemeenteweken
“We openen de weken met een FC Utrecht-quiz voor ambtenaren van de nieuw te vormen gemeente Vijfheerenlanden. Daarom gaan we langs op het stadhuis van Vianen én Leerdam”, vertelt Jorrit Hansen van Team Sportservice Vianen. “Daarnaast zetten we een intermediair van het Jeugdsportfonds Vianen in het zonnetje, hebben we aandacht voor de gemeenteweken bij gezondheidschecks voor medewerkers van Zorgspectrum en Stichting Welzijn Vianen en fittesten voor alle 50-plussers uit de gemeente, organiseren we een gametoernooi op het Oosterlicht College en doen we een aantal andere dingen. Ook zijn er mooie FC Utrecht-prijzen te winnen. Mensen kunnen daarvoor het beste de Facebook-pagina van Team Sportservice Vianen in de gaten houden.”

Meer informatie
Vianen is één van de gemeenten waarmee FC Utrecht door het jaar heen verschillende activiteiten organiseert. Zo zijn spelers en medewerkers van de club vaak in de gemeente Vianen op bezoek bij verschillende projecten en initiatieven. Met vragen hierover kan contact worden opgenomen met Jorrit Hansen van Team Sportservice Vianen via jhansen@teamsportservice.nl en 0347 77 87 88.