HomeNieuwsKoningsspelen 2024 in Vijfheerenlanden!

Koningsspelen 2024 in Vijfheerenlanden!

Afgelopen vrijdag vierden de basisschoolleerlingen uit Leerdam de Koningsspelen. Alle kinderen stonden om 09:00 uur klaar in hun mooiste oranje outfits. Na de gezamenlijke aftrap, konden de kinderen daarna de hele dag spelen.

Sportieve dag voor de basisscholen

Op de sportvelden van Leerdam beleefden leerlingen van 9 basisscholen een onvergetelijke dag. Van knotshockey tot handbal, van voetbal tot trefbal, en van 3-op-een-rij tot slagbal; er was voor ieder wat wils. Van al dat spelen krijg je trek. Op de scholen waar de gymdocenten van Team Sportservice Vijfheerenlanden aanwezig waren, heeft onze JOGG-regisseur fruit uitgedeeld. Dankzij De Fruitconnaisseur hadden de kinderen een heerlijke appel tegen de dorst. 

Tussen de sportieve activiteiten door konden deelnemers genieten van springkussens, waarop ze konden klimmen, klauteren en springen. De Koningsspelen in Leerdam waren een ware viering van jeugdige energie en sportieve geest!

En nu? Vakantie!

Het einde van de Koningsspelen, betekent het begin van de meivakantie. Namens alle gymdocenten van Team Sportservice Vijfheerenlanden: een hele fijne vakantie!