HomeNieuwsFC Utrecht brengt de kerst bij ouderen

FC Utrecht brengt de kerst bij ouderen

Live kerstshow FC Utrecht

Ieder jaar organiseert FC Utrecht, speciaal voor de oudere supporters, een kerstdiner in Stadion Galgenwaard. Vanwege de corona-maatregelen kan dit jaar het diner helaas niet in het stadion plaatsvinden. Dit betekent niet dat het jaarlijkse evenement helemaal niet gevierd kan worden!

Op donderdag 17 december organiseert FC Utrecht een grote live kerstshow voor alle ouderen in de provincie Utrecht. Namen zoals Tineke Schouten, Ronnie Tober en goochelaar Roy van Rossum zijn op het gezellige kerstprogramma te vinden. Van 18.30 tot 19.20 uur is de kerstshow live te volgen via RTV Utrecht.

Voor vijftig ouderen in Vianen wordt op deze dag een kerstmaaltijd verzorgd door FC Utrecht. Hiervoor hebben zij de samenwerking gezocht met een lokale cateraar, Welzijn Vianen en Team Sportservice Vianen. Jorrit Hansen van Team Sportservice zei hierover het volgende: “Het is mooi om te zien hoe ze er dit jaar in slagen om het jaarlijkse evenement om te draaien: FC Utrecht gaat nu naar de mensen toe. Een prachtig initiatief van onze samenwerkingspartner, waar wij graag onze hulp bij aanbieden.”

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met: Jorrit Hansen, via jhansen@teamsportservice.nl