HomeNieuwsGratis Fitheidstesten in Vijfheerenlanden

Gratis Fitheidstesten in Vijfheerenlanden

Gemeente Vijfheerenlanden en Team Sportservice Vijfheerenlanden bieden gratis fitheidstesten aan voor inwoners tussen de 65 en 75 jaar die weinig lichamelijk actief zijn.

Uit onderzoek blijkt dat, naarmate we ouder worden, het op peil houden van de fitheid en gezondheid steeds belangrijker wordt. Tijdens de fitheidstest worden verschillende eenvoudige testen uitgevoerd. Denk hierbij aan; balans, lenigheid, snelheid en kracht. Ook inwoners met een chronische aandoening en/of beperking kunnen meedoen. Onder deskundige begeleiding krijgen de deelnemers inzicht in hun lichamelijke fitheid. Na afloop ontvangt iedere inwoner een persoonlijke advies over sociale en sportieve activiteiten in de wijk.

Data en locaties

De fitheidstest is op:

Donderdag 14 maart | 10.00 – 14.00 uur | Bridgeclub Vianen, Langeweg 2b, Vianen

Aanmelden

Deelname is kosteloos en de fitheidstest duurt maximaal 1 uur. Aanmelden vooraf is verplicht en kan via onderstaande button. Aanmelden voor de fitheidstest op donderdag 29 februari in Leerdam is niet meer mogelijk.

Fitheidstest Vijfheerenlanden

Meer informatie?

Voor meer informatie over de fitheidstesten in Vijfheerenlanden neem contact op met Britt Holtz-Hendrikse via bholtz@teamsportservice.nl of 06 81 57 19 98.

 

Informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens vind je in ons Privacy Statement.