HomeNieuwsSuccesvolle activiteit met FC Utrecht in De Hagen

Succesvolle activiteit met FC Utrecht in De Hagen

Afgelopen zomervakantie zijn Team Sportservice Vianen en FC Utrecht in de wijk De Hagen een mooie activiteit begonnen. Iedere woensdag zijn wijkbewoners welkom op het plein voor De Prenter. De kinderen kunnen voetballen in de voetbalkooi, maar ook hele leuke andere sport- en spelactiviteiten doen. Dit project is tot nu toe een groot succes en daarom was er op woensdag 23 september, in de Nationale Sportweek, een speciale editie.

Jeugdspelers FC Utrecht

Een grote groep kinderen had zich verzameld op het plein voor de Prenter en waren alvast aan het opwarmen voordat de jeugdspelers van FC Utrecht zouden komen. Om half 4 was het dan zo ver! De spelersbus van FC Utrecht kwam aanrijden. Alle kinderen rende er enthousiast naartoe. De kinderen begroette alle spelers en trainers. Daarna werd er de hele middag fanatiek gevoetbald, gebasketbald en gespeeld. Een hele geslaagde, sportieve middag voor kind en ouder!

Het project gaat verder!

De aankomende tijd wordt deze activiteit voortgezet. Alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn welkom om iedere woensdag van 15:00 tot 17:00 te komen sporten en spelen op het plein voor De Prenter. Tot volgende week!