HomeNieuwsWint jouw club de titel ‘Club van het Jaar 2021’?

Wint jouw club de titel ‘Club van het Jaar 2021’?

In deze 3e editie van de verkiezing staat de veerkracht van de sport- en cultuurverenigingen centraal. Samen met Erben Wennemars en Typhoon, ambassadeurs van de verkiezing, roept NOC*NSF alle verenigingen in Nederland op om hun veerkracht te tonen, hun vereniging in de schijnwerpers te zetten en anderen te inspireren. Met de verkiezing steken we alle verenigingen een hart onder de riem. 

Aanmelden

Ben je ook trots op de veerkracht die jouw sport- of cultuurvereniging het afgelopen jaar heeft laten zien? Doe dan mee aan de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’ en geef jouw vereniging de erkenning en waardering die het verdient.  

Meld je vereniging nu aan via www.clubvanhetjaar.nl, dit kan tot en met 5 mei. 

Prijzen

Als landelijke winnaar win je naast de titel ‘Club van het Jaar 2021, een masterclass naar keuze, een professionele promovideo van de vereniging en het podium in de regionale en landelijke media om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. Alle gemeentelijke– en provinciale winnaars ontvangen een online embleem, welke zij een jaar lang in hun communicatie mogen inzetten. Van zowel de gemeente-, provincie-, en landelijke winnaars horen wij elk jaar weer dat de waardering en erkenning die zij als vereniging krijgen eigenlijk het mooiste is. Daar doe je het als club voor! 

Wildcards

Dit jaar reikt de jury een wildcard uit aan de sport- en cultuurvereniging met de tofste initiatieven. Het aantal verkregen stemmen is hierbij niet relevant. De wildcard-winnaars mogen zich vervolgens, net als de provinciewinnaars, online presenteren aan de jury en kans maken op de landelijke titel. 

Achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk. Rabobank heeft samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. We roepen alle clubs op om hun veerkracht zichtbaar te maken, anderen daarmee te inspireren en de waardering en erkenning te krijgen die ze verdienen. De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. 

Vragen?  

Neem dan contact op met Esmée Schweertman, via eschweertman@teamsportservice.nl