HomeNieuwsBewegen, energie en plezier tijdens de aftrap van Oldstars Sport!

Bewegen, energie en plezier tijdens de aftrap van Oldstars Sport!

In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en drie verenigingen – Leerdam Sport, Hockeyclub Leerdam en Badmintonclub Leerdam – lanceerde wij de kick-off van Oldstars Sport op woensdag 6 maart!

De kick-off van Oldstars Sport

De dag begon met een inspirerend openingswoord van Wethouder Kees Bel, gevolgd door een vrolijke warming-up verzorgd door niemand minder dan Olga Commandeur. Haar energie bracht de grote groep deelnemers direct in beweging en zette de toon voor een dag vol activiteit en plezier.

Trainer Jason van Leerdam Sport nam daarna de leiding over voor een trainingssessie walking voetbal. Deelnemers konden genieten van de beweging en kregen waardevolle tips om hun vaardigheden te verbeteren.

Na de trainingssessie was het tijd voor een welverdiende cooling-down, wederom geleid door Olga Commandeur. Deze ontspannende afsluiting zorgde voor een perfect einde van een actieve dag. Achteraf was er nog ruimte om na te praten over de dag. De deelnemers genoten van een koffie en iets lekkers, maakte foto’s met Olga en ontvingen de trainingsschema’s voor Oldstars Sport.

Proeflessen voor iedereen

Wil jij ook ervaren hoe leuk, effectief en gezellig Oldstars Sport is? Geef je dan nu op voor een proefles bij Buurtsportcoach Britt via bholtz@teamsportservice.nl!