HomeNieuwsVeel activiteiten en prijzen tijdens gemeenteweken

Veel activiteiten en prijzen tijdens gemeenteweken

Sprinter en Tiger bij FC Utrecht

De afgelopen weken stonden bij FC Utrecht in het teken van de gemeenteweken Vianen. In samenwerking tussen de voetbalclub, de gemeente en Team Sportservice Vianen werden allerlei activiteiten georganiseerd en prijzen weggegeven. De afsluiting was de wedstrijd FC Utrecht – PEC Zwolle op zaterdag 10 februari, waarbij inwoners van de gemeente Vianen voor een speciaal tarief aanwezig konden zijn. Ook mascotte Sprinter van ons project Fit4Kids liet zijn gezicht zien. Sterker nog, hij mocht het veld op.

“We organiseerden een FC Utrecht-quiz voor ambtenaren, zetten een intermediair van het Jeugdsportfonds Vianen in het zonnetje, regelden een gastles voor De Wiekslag van e-sporter Lode en organiseerden samen met leerlinge een game-toernooi op het Oosterlicht”, vertelt Jorrit Hansen van Team Sportservice. “Dit allemaal ging gepaard met het weggeven van FC Utrecht-prijzen.”

“Daarnaast gaven we wedstrijdkaarten, sjaals, gesigneerde shirts en nog veel meer weg tijdens onze gezondheidschecks en fittesten en op onze Facebook-pagina”, vervolgt Jorrit. Eén van de winnaars was Louise van Elk. Zij verraste haar zoon Beau, die ons dit stuurde na de wedstrijd: “Meteen al toen we in het stadion kwamen wist ik dat het leuk ging worden. Het was toen nog niet zo druk, maar vlak voor de wedstrijd zat het stadion veel voller! Het stadion was supergroot en zag er mooi uit. Erg bedankt dat ik dit mocht meemaken!”