HomeBlankensteijn Beweegt

Blankensteijn Beweegt

Blankensteijn Beweegt is een sportclub speciaal voor volwassenen. Iedere maandag en woensdag kun je ’s ochtends terecht bij Sportpark Blankensteijn (verzamelpunt: sportkantine Omega) om onder begeleiding van een buurtsportcoach te werken aan je conditie, kracht, evenwicht en lenigheid. De lessen zijn geschikt voor ieder ervaringsniveau, laagdrempelig en gevarieerd. Ook als je een blessure hebt (gehad) is het mogelijk om mee te doen. Tijdens de lessen ga je bijvoorbeeld aan de slag met verschillende loopvormen, balspelen of circuittrainingen. Bovendien vinden de lessen altijd lekker in de buitenlucht plaats (bij slecht weer wordt uitgeweken naar een binnenruimte in de Prenter, Grote Geusplein 1).

Gezond en gezellig

Blankensteijn Beweegt is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod in Vianen. Doordat je samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van een trainer aan de slag gaat is de kans groter dat je op structurele basis een actievere levensstijl aanneemt. In groepsverband trainen heeft als groot voordeel dat mensen elkaar kunnen motiveren. Dit sociale aspect is erg belangrijk! We sluiten de lessen daarom ook af met een gezamenlijke kop koffie in de kantine van Omega op Sportpark Blankensteijn. Meedoen is dus gezond én gezellig!

Praktische informatie

Wanneer: maandagochtend van 11.00 tot 12.00 uur en woensdagochtend van 9.00 en 10.00 uur

Locatie: Sportpark Blankensteijn (verzamelpunt sportkantine Omega)

Kosten: 1 euro per les of 15 euro voor een kwartaal

Gratis proefles!

Wil je graag aansluiten bij Blankensteijn Beweegt? Kom een keer langs voor een gratis proefles! Geef je van te voren wel even op bij buurtsportcoach Elzemieke van Empel via evanempel@teamsportservice.nl of 030 209 99 99.

Inschrijven

Ben jij er al uit en wil je je graag aansluiten bij Blankensteijn Beweegt? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

1 Persoonsgegevens deelnemer
2 Contactgegevens persoon in geval van nood
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Via Whatsapp kun je, je gemakkelijk afmelden als je een keer niet aanwezig kunt zijn. Daarnaast word je via de app op de hoogte gehouden van last minute locatiewijzigingen of andere belangrijke mededelingen.
  • Heb je blessures (gehad) of moeten we rekening houden met andere zaken? Laat het hier vooral weten!