HomeBeachweek Vianen

Beachweek Vianen

Team Sportservice Vianen organiseerde in samenwerking met diverse organisaties eind juni 2019 de Beachweek Vianen achter Helsdingen Sport en Cultuur. In die week waren er clinics/lessen/trainingen op het zand, een leerkrachten- en bedrijventoernooi beachvolleybal en een regiotoernooi van volleybalvereniging Servia. Wij nodigden iedere geïnteresseerde uit de gemeente Vijfheerenlanden en omliggende regio van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten.

Clinics/lessen op het zand
Scholen in Vianen volgen tijdens de beachweek een aantal gymlessen op het zand. Ook was het mogelijk voor kinderen (6-12 jaar) en volwassenen om een clinic beachvolleybal te volgen.

Trainingen op het zand
Altijd al eens willen volleyballen, handballen, badmintonnen of korfballen op het zand? Of een andere sport eens op deze ondergrond proberen? Dan konden verenigingen gratis één of meerdere velden huren.

Leerkrachtentoernooi beachvolleybal
We denken niet alleen aan de leerlingen, maar ook aan de leerkrachten. Daarom organiseerden wij donderdag 27 juni van 16.00 tot 18.00 uur een toernooi voor hen.

Bedrijventoernooi beachvolleybal
Op vrijdag 28 juni van 19.00 tot 22.30 uur mochten bedrijven, stichtingen, verenigingen en allerlei andere organisaties de strijd met elkaar aanknopen tijdens het bedrijventoernooi.

Buurtsportcoaches beachvolleybal
Na het leerkrachtentoernooi was er een beachvolleybal-toernooi voor buurtsportcoaches. De kans voor buurtsportcoaches om collega’s uit andere gemeenten van het zand te meppen.

Regiotoernooi volleybalvereniging Servia
Servia organiseerde op zaterdag 29 juni van 12.00 tot 17.00 uur een regiotoernooi voor volleybalverenigingen.