HomeNieuwsMaak kennis met Merle

Maak kennis met Merle

Merle Vrooijink

Hallo allemaal! Ik ben Merle Vrooijink, een energieke avonturier van 31. In mijn nieuwe rol als Beweegcoach Gezondheid van de gemeente Schiedam wil ik zoveel mogelijk inwoners inspireren en helpen om gezonder & fitter te worden. Daarnaast vind ik het belangrijk om meer Schiedammers in beweging te brengen. Als bewegingswetenschapper en toekomstig leefstijlcoach kan ik je veel vertellen over de kennis en kunde op het gebied van bewegen en leefstijl. Maar gezonder en vitaler worden doen we natuurlijk samen. En juist daar heb ik jullie hulp bij nodig!

De afgelopen 13 maanden heb ik samen met mijn vriend door bijzondere, moeilijke en inspirerende landen gereisd. Hier ben ik gefascineerd geraakt door de rol die cultuur en omgeving speelt op bewegen en leefstijl. Zo zagen we in Japan veel fitte 100-jarigen, terwijl in India inwoners op middelbare leeftijd vaak al moeilijk ter been waren. Gezonde leefstijl en de mogelijkheid om te kunnen bewegen hebben hier natuurlijk veel invloed op.

“Bij Team Sportservice hoop ik samen met inwoners en externe partners, zowel een omgeving als een cultuur te creëren die uitlokt tot een gezonde leefstijl en die ervoor zorgt dat er meer mensen in beweging komen.”

In de gemeente Schiedam ga ik aan de slag met het thema gezondheid. Heb jij ook net zulke enthousiaste ideeën over hoe we Schiedam gezonder en vitaler krijgen? Of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij bereiken op het nummer 06-27305775 of mail naar mvrooijink@teamsportservice.nl. Dan plannen we wat in!