HomeOver ons

Over ons

Team Sportservice geeft in opdracht van de gemeente Schiedam uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Daarnaast ondersteunen/begeleiden wij scholen, zorg- en welzijnsinstellingen en sportaanbieders met het behalen van hun doelstellingen rondom sportstimulering, positieve gezondheid en participatie. Wij informeren, adviseren en begeleiden inwoners & sportaanbieders op het gebied van sport, bewegen en leefstijl. Je kunt bij ons onder andere terecht voor clubondersteuning en sporten in de wijk voor jong en oud. Wij willen bij alle inwoners in Schiedam door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit Schiedam. Hier vind je meer informatie over ons.

Binnen Team Sportservice richten wij ons op de maatschappelijke inzet van sport en bewegen in onder andere de provincie Zuid-Holland. Die inzet is provinciaal gericht maar ook lokaal. Wij zijn in Zuid-Holland actief in de gemeenten Schiedam, Krimpenerwaard, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam. Wij willen graag dat iedereen de positieve effecten van sport en bewegen kan ervaren! Dit draagt bij aan de mentale & fysieke gezondheid en biedt een sociaal netwerk. Lees meer over Team Sportservice.

Ontmoet het team

Ilona Slump

Corné op ’t Hof

Vincent Kroeze

Feike Kints

Marc Bos-Rongen

Merle Vrooijink

Peter Clijnk

Over ons: visie, drijfveer en missie

  • VISIE
    Onze visie is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut.
  • DRIJFVEER
    Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen.
  • MISSIE
    Om dat te realiseren richt Sportservice zich lokaal op de ondersteuning, inzet en verbinding van het reeds aanwezige sportieve kapitaal bestaande uit gerelateerd kader, sportaanbieders, accommodaties en bewegingsonderwijs. Onze missie is het sportieve kapitaal zo in te richten dat er een essentiële bijdrage wordt geleverd aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.