HomeVoor jouJouwSportProject

JouwSportProject

JouwSportProject is een leuke manier voor jong en oud om kennis te maken met heel veel verschillende sporten. Diverse sportverenigingen geven (bij voorkeur vier) introductielessen tegen een minimale vergoeding. Zo vind jij misschien wel de sport die echt bij jou past. De lessen bij de vereniging worden gegeven door gediplomeerde of ervaren trainers. Schrijf je hier in…

 

Nieuwe sport uitproberen

Ook als je al een sport beoefent, is het leuk om aan JouwSportProject mee te doen. Voor iedereen is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met een andere sport zonder de verplichting om direct lid te worden van de vereniging.

Tijdsindeling

Er zijn tijdens het schooljaar vier periodes. Tijdens zo’n periode kun je een aantal lessen meedoen bij een vereniging. Welke verenigingen deelnemen aan dit project kan steeds verschillen. Je kunt je het hele schooljaar voor verschillende activiteiten inschrijven. Kijk dus regelmatig op de site voor het actuele aanbod.

Vier keer per jaar een JSP

1 Tussen de zomervakantie en de kerstvakantie
2 Tussen de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie
3 Tussen de voorjaarsvakantie en de meivakantie
4 Tussen de meivakantie en de zomervakantie

Schrijf je in

De kosten voor het JouwSportProject bedragen 5,50 euro per sport. Je mag voor dit bedrag meestal vier keer meedoen bij de vereniging. Je kunt je inschrijven op deze site.

Voor meer informatie over het JouwSportProject kun je bellen of mailen met Rina Blondeau: jspschagen@teamsportservice.nl, 0224 – 214 774 .