HomeVacatures Noordkop

Vacatures Noordkop

Op deze pagina vind je al onze vacatures. Lijkt het je leuk om in een sportieve, energieke, stimulerende organisatie te werken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk waar we nog mensen zoeken en misschien zien we je snel als nieuwe collega in ons midden. 

Wat maakt Team Sportservice zo’n leuke werkgever?

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met een passie voor sport, gezonde leefstijl en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bijna niets geeft ons meer voldoening dan om écht ieder mens maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt.

Ontwikkel jezelf in onze Academy

Team Sportservice biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen.

Is er een match?

Als we samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan die gezonde, vitale en sociale samenleving. Je krijgt een baan waarmee je je eigen hart en dat van de mensen die je helpt, sneller doet kloppen. Regelruimte, vertrouwen en vrijheid zijn kernwaarden binnen Team Sportservice. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Waar kom je te werken?

De uitvalsbasis voor deze functies zijn onze kantoren in Den Helder en Schagen, maar deels thuiswerken is ook mogelijk. In onze organisatie is een ondernemende instelling een kernwaarde. De samenwerking met lokale partijen betekent dat we binnen en buiten kantooruren werken en ons daarin flexibel opstellen.

Alle vacatures in de Noordkop >

Meer weten

Regiocoördinator bewegingsonderwijs Noordkop

Team Sportservice is per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:…

Meer weten

Vakleerkracht bewegingsonderwijs – Noordkop

Solliciteer Heb je passie voor gymles? Kun je kinderen motiveren mee te doen en plezier in bewegen…