HomeWandelen voor ouderen

Wandelen voor ouderen

Elke maandag tot vrijdag kun je om 9.00 uur meewandelen. Gezond en gezellig! En het kost je niets. Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon nam het initiatief voor deze dagelijkse activiteit. Enthousiaste, sportieve vrijwilligers begeleiden de dagelijkse wandeltochten. Een leuke manier om aan je gezondheid te werken én nieuwe mensen te leren kennen!

 

Bewegen is goed voor je humeur

Bewegen is gezond, dat is algemeen bekend. Maar wist je dat bewegen ook kan bijdragen aan positieve effecten op het gebied van maatschappelijke problemen? Door te bewegen blijf je gezonder, langer zelfstandig en ontmoet je mensen!

Iedereen is welkom

We vertrekken elke doordeweekse dag om 9.00 uur vanaf het Fitveld bij het Regius College in Schagen, aan de Emmalaan. Vlakbij het Cruyff Court.  Behoor jij nog niet tot de categorie ‘ouderen’ en wil je ook graag meewandelen? Dat is helemaal geen probleem, iedereen is welkom om mee te doen!

Aanmelden hoeft niet

Aanmelden is niet nodig. Je komt gewoon naar het Fitveld bij het Regius College. Je kiest zelf hoe vaak je mee doet. Of dat nu eens per week is, of elke maandag tot vrijdag. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Marjolein Hagen van Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon: mhagen@teamsportservice.nl, 0224 – 214 774.