HomeFitGezellig

FitGezellig

FitGezellig is een uur lang sport en spel voor senioren. Iedere vrijdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur kunnen 55-plussers terecht op het handbalveld in Schagen. Na afloop drinken de deelnemers – als ze dat willen – een kop koffie of thee met elkaar in de kantine.

 

Ook mensen die een of meer blessures hebben, kunnen meedoen. We passen de les dan aan. Dat geldt bovendien voor mensen die bang zijn niet mee te kunnen komen met de groep. Dit is een laagdrempelige les waar iedereen zich thuis moet voelen.

Elke week een andere spelsport

Wat voorbij komt in de lessen zijn oefeningen om schouder-, rug-, buik-, romp- en beenspieren sterker te maken. Daarnaast geeft onze bewegingsagoog trainingen voor flexibiliteit en coördinatie. Als eindspel doen we iedere week een andere spelsport. Denk aan handbal, voetbal, trefbal of hockey.

Kom langs en doe mee

FitGezellig is op het handbalveld bij de Spartahal aan de Zuiderweg. Wil je nazitten met een kop koffie of thee, dan kan dat in de kantine. Aan FitGezellig zelf zijn geen kosten verbonden, de koffie of thee kost € 0,50. Aanmelden is niet nodig. Wie wil, komt langs en doet mee.

Meer weten? Neem contact op met Kelly Walgien of 0224 – 214 774.