HomeClub Extra

Club Extra

Club Extra geeft zelfvertrouwen in de gymles. Speciaal voor kinderen en jongeren die een opstapje nodig hebben om met plezier en zelfvertrouwen te kunnen bewegen. Leuke beweeglessen die weer plezier brengen in bewegen.

Klik op de foto om de flyer te kunnen lezen

De gymles is namelijk niet voor alle kinderen even leuk. Soms is er een beweegachterstand ontstaan waardoor het zelfvertrouwen daalt. Bijvoorbeeld als het kind een sociaal-emotionele of motorische achterstand heeft. Dan kan het gebeuren dat kinderen en jongeren problemen ervaren in de omgang met leeftijdsgenootjes. En zo kunnen ze hun plezier in bewegen verliezen. Dat is jammer, want juist bewegen kan ze zoveel brengen in hun lichamelijke en psychische gezondheid.

Meer zelfvertrouwen

Met Club Extra wordt gekeken naar de motoriek, het gedrag en een gezonde leefstijl. Allemaal met als doel om weer met een prettig gevoel te kunnen meedoen aan de gymles, buitenspelen of andere beweegactiviteiten. Kinderen en jongeren doen veel succeservaringen op, maken nieuwe vriendjes en groeien in hun ontwikkeling. Daarmee groeit ook hun zelfvertrouwen!

Schrijf je snel in

We werken in kleine groepjes zodat we iedereen zoveel mogelijk aandacht kunnen geven. Club Extra is op dinsdag. Binnenkort starten er nieuwe groepen. Het is bedoeld voor twee leeftijdscategorieën: van 15 tot 16 uur voor 6- tot 12-jarigen en van 16 tot 17 uur voor 12- tot 16-jarigen. De locatie is de Groeneweghal in Schagen.

Gratis met de Meedoenpas

De kosten zijn 12,50 euro voor 7 lessen. Heb je een Meedoenpas? Dan mag je gratis meedoen!  Meer informatie en aanmelden kan door een mail te sturen naar schagen@teamsportservice.nl. Bellen kan ook: Team Sportservice Schagen, Anouschka Terpstra: 0224 – 214 774.