HomeOver ons

Over ons

Team Schagen | Hollands Kroon

Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij ons onder andere terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Wij willen bij alle inwoners door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Onze visie, drijfveer en missie

  • VISIE Onze visie is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut.
  • DRIJFVEER Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen.
  • MISSIE Nederland heeft een rijke sportinfrastructuur die onder andere bestaat uit: gerelateerd kader, verenigingen, accommodaties en bewegingsonderwijs. Onze missie is dit sportieve kapitaal zo te versterken en ontsluiten dat er een essentiële bijdrage wordt geleverd aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.

Sport- en speluitleen

Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon heeft een uitdagend en gevarieerd aanbod van sport- en spelmateriaal. Deze materialen kunnen voor één dag tot maximaal twee weken lenen voor allerlei sportactiviteiten. Denk aan een sportdag, toernooi, buurtfeest of een ander feestelijk en sportief evenement. Kosten voor een kalenderlidmaatschap zijn €55,-. Word lid van onze uitleen.

Moederorganisatie

Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon is onderdeel van Team Sportservice Noord-Holland.

Sportkracht12

Team Sportservice is onderdeel van Sportkracht12, het samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. Met een sterk lokaal netwerk en kennis van de lokale praktijk helpt Sportkracht12 om de landelijke voornemens en plannen met betrekking tot sport en bewegen lokaal, regionaal en provinciaal uit te rollen.

Sportkracht12 maakt het verschil op sportclubs, in wijken, op pleintjes, in zorgcentra, op scholen en verbinden verenigingen, gezondheidsinstellingen en andere maatschappelijke partners om elke Nederlander in beweging te krijgen én houden.

Ga voor meer informatie naar de website Sportkracht12.

Jaarverslag

Klik hier om naar ons online jaarverslag te gaan.

Wat doet Team Sportservice?

Bekijk hier een promotiefilmpje:

Ons team

Anouschka Terpstra

Remy Kluvers

Joël Beekes

Michella Komen

Rina Blondeau

Manon Verblaauw

Freek de Kort

Marjolein Hagen

Dion Ferdinandus

Sigrid Schweitzer

Koen Doets

Hanke Prijs

Nanda Timmerman

Pim Bruin

Kyle Bouman

Lianne Steeman

Melissa Deenstra

Bewegingsconsulent Kelly

Kelly Walgien

Joyce Bruinewoud

Bregje Sinnema

Marjolein Broersen

Berend Opdam

Berend Opdam

Marit Klok

Marit Klok

Veronique van der Burgh

Véronique van der Burgh

Wilco Kenter

Wilco Kenter

Jolanda Ides

Jolanda Ides

Elles Zuijdam

Elles Zuijdam

Asli Lengers

Asli Lengers

Dani Bankert

Dani Bankert

Remon Schoorl

Remon Schoorl

ziko Mantel

Ziko Mantel

André Haagsma

André Haarsma