HomeNieuwsWord jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Voor de regio’s Den Helder en Schagen zijn wij per direct op zoek naar energieke en enthousiaste collega’s voor de functie:

Leerkracht lichamelijke opvoeding Den Helder en/of Schagen

24 tot 32 uur (meerdere mogelijkheden wat betreft invulling van uren)

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein.

Onze missie?

Alle inwoners van de gemeenten tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • kinderen in het basisonderwijs goede lessen bewegingsonderwijs te bieden
  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in de wijk door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid

Door het versterken en het onderling verbinden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen.

Dit ga je doen

In jouw rol als medewerker bewegingsonderwijs word je ingezet als vakleerkracht bewegingsonderwijs op scholen in het primair onderwijs in Den Helder en/of Schagen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor bewegen binnen de school in afstemming met jouw collega’s. Ook lever jij eventueel een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en vervangings- of invalwerkzaamheden.

Dit breng jij mee

Je hebt een afgeronde ALO opleiding met lesbevoegdheid. Je bent daarnaast ook bereid om op wisselende tijden en tijdens de schoolvakanties te werken. Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio.

Voornamelijk voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar leerkrachten voor het bewegingsonderwijs. je kunt dus ook op reageren als je in het laatste jaar van de ALO zit!

Wij samen

Samenwerken, elkaar stimuleren, motiveren en complimenteren zijn belangrijke kernwaarden voor ons wat samenkomt in een informele werkcultuur, waarin we de mogelijkheid geven om creativiteit en innovatiekracht de vrije loop te laten. Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Je start met een tijdelijk contract voor het schooljaar 2018-2019. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onderstaande link.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan via de mail contact op met Anouschka Terpstra van ons kantoor in Schagen via aterpstra@teamsportservice.nl, 0224 – 214 774 .

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, interne kandidaten genieten voorrang. Je kunt reageren tot en met maandag 13 augustus 2018. Een proefles, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer