HomeNieuwsVerbeter je pietenvaardigheden op een van de Pieten Gymfeesten

Verbeter je pietenvaardigheden op een van de Pieten Gymfeesten

Pieten Gymfeesten HK en Schagen

Verbeter je pietenvaardigheden op een van de Pieten Gymfeesten in jouw buurt! Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op schuine daken en zwaai van het ene naar het andere dak om cadeautjes rond te brengen. Er is een uitdagend pietenparcours en er staan verschillende spelletjes. Er komen ook Pieten langs om mee te doen. Ben je er ook bij? Geef je snel op voor een van onze Pieten Gymfeesten. Speciaal voor kinderen tot en met 10 jaar.

 

Kledingeisen

Natuurlijk is het superleuk als je verkleed komt. Maar denk erom: een kraag of cape om je nek is niet veilig. Zaalschoenen zijn verplicht en sokken met grip niet toegestaan.

Kosten 1 euro

Aanmelden doe je via www.noordhollandactief.nl (zoek op plaats). Denk erom: per blok is er plek voor maximaal 30 kinderen. Het eerste blok duurt van 14.30 tot 15.30 uur en het tweede van 15.45 tot 16.45 uur.

Plekken en data

  • 23 nov in Den Oever
  • 24 nov in Middenmeer
  • 25 nov in Petten
  • 26 nov in ’t Zand
  • 27 nov in Breezand
  • 2 dec in Schagen

Kijk voor de exacte locaties op www.noordhollandactief.nl.

Covid-informatie

In verband met de covid-19-maatregelen mogen alleen kinderen naar binnen. Volwassenen zijn helaas niet welkom. Er zijn bovendien extra maatregelen getroffen om de activiteit veilig te laten verlopen. Tijdens het Pieten Gymfeest is er genoeg begeleiding aanwezig ter ondersteuning. Kleed je thuis vast om. En heb je klachten, blijf dan thuis. Vragen? Mail mverblaauw@teamsportservice.nl.