HomeNieuwsSport- en spellessen voor 60-plussers in Nieuwe Niedorp

Sport- en spellessen voor 60-plussers in Nieuwe Niedorp

Alle 60-plussers die (meer) willen bewegen, maar niet goed weten wat ze precies willen doen, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de sport- & spellessen van Sportservice Schagen. Deze unieke beweegactiviteit gaat vanaf woensdagmiddag 29 maart van start in Sportzaal De Snip in Nieuwe Niedorp. Geschikt voor mannen en vrouwen die het fijn vinden om elke week een andere aantrekkelijke les te krijgen van een professionele docente.

Het beweegprogramma vloeit voort uit de fitheidstest voor 60-plussers die zaterdag 18 maart jl. in dorpshuis Prins Maurits door Sportservice Schagen in samenwerking met KBO Niedorp werd georganiseerd. Het is overigens niet noodzakelijk om de fitheidstest te hebben gedaan om aan het beweegprogramma deel te nemen. De deelnemers krijgen diverse sport- en spelactiviteiten aangeboden (zoals: badminton, fithockey, conditiecircuit, (bal)spelen, etc.), waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers. Elke week een andere, aantrekkelijke beweegles. Aarzel niet, meld u aan en ervaar hoe fijn het is om te bewegen in groepsverband.
Het beweegprogramma start woensdag 29 maart van 14.00 uur tot 15.00 uur in Sportzaal De Snip (Westerhof 14). De kosten bedragen €35,- voor 10 weken. De lessen gaan door bij minimaal 10 deelnemers. Opgeven kan tot uiterlijk 27 maart 2017 via mdevries@sportserviceschagen.nl.Extra beweegaanbod
Bij Golfbaan Molenslag kunt u in de maand april kennismaken met golf. Voor €47,- volgt u 4 lessen. Een les duurt 2 uur, met in elke les een ruime pauze. De lessen vinden plaatst op golfbaan Molenslag in Barsingerhorn (Heerenweg 75) op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur op 14, 21 en 28 april en 5 mei 2017. Spelenderwijs ervaart u hoe fijn het spel is. Materiaal lenen is gratis. Opgeven voor deze lessen is mogelijk via golfinstructeur Marcel Oden, marcel@oden.nl.
Een mooie manier om te starten met bewegen, u doet toch ook mee? Neem voor meer informatie contact op met Monique de Vries of bel naar: 0224 – 21 47 74