HomeNieuwsSpeurneuzen: ga mee op pad in je dorp en win een goodiebag

Speurneuzen: ga mee op pad in je dorp en win een goodiebag

daniël deed mee aan de speurtocht

We gaan weer op speurtocht! Doe je mee? De vorige editie van onze speurtocht door vijf dorpen in Hollands Kroon en Schagen was een groot succes. De reacties waren overweldigend en de winnaars van de goodiebags dolblij. De tweede editie gaat van start in de dorpen Den Oever, Schagerbrug, ’t Veld, Warmenhuizen en Wieringerwaard. Je kunt de speurtocht doen in de meivakantie van 2021. 

 

In elk dorp hangen we tien posters op met tien vragen en tien beweegopdrachten. Aan jou de taak om de antwoorden te raden en, als je zin hebt, de oefeningen uit te voeren. Je kunt de speurtocht de hele vakantie doen. Net wanneer het jou uitkomt. En misschien vind je het wel zo leuk, dat je nog een keer…. en nog een keer gaat.

Neem kartonnetje en pen mee

Onze buurtsportcoaches die gymles geven op basisscholen hebben hun best gedaan om uitdagende vragen en oefenigen te bedenken. Deze activiteit is coronaproof en je kunt er nog wat mee winnen. We ‘verstoppen’ de posters vlak voor de vakantie op tien plekken verspreid door de wijken. Je schrijft alle vragen op een invulkaart die je van deze pagina kunt downloaden. Scroll even naar beneden voor jouw dorp. Print de bon uit, neem een kartonnetje zodat het makkelijker schrijft 😉 en een pen mee en ga op pad.

Vind het woord en stuur in

Als je klaar bent, heb je als het goed is tien antwoorden op je lijstje staan. Daarna kun je thuis (of onderweg al) het woord maken. Schrijf dit woord op en mail dit met je naam, woonplaats en e-mailadres. Uit de goede inzendingen trekken wij de winnaar. Die wint een goedgevulde goodiebag.

Ga op pad met volwassene

Let er op dat sommige posters bij huisadressen zijn opgehangen en respecteer de privacy van de bewoners. Kom dus niet op hun erf. Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon raadt bovendien volwassenen aan om de kinderen te begeleiden op hun speurtocht (uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen).

Meer weten? Neem contact op met Marjolein Hagen via mhagen@teamsportservice.nl of 0224-214774.

Print de invulkaart van jouw dorp

Invulkaart Deel 2 Schagerbrug

Invulkaart Deel 2 t Veld

Invulkaart Deel 2 Warmenhuizen

Invulkaart Deel 2 Wieringerwaard

Invulkaart Deel 2 Den Oever

 

Bekijk de plattegronden waar de posters hangen

Den Oever

Schagerbrug

Warmenhuizen

’t Veld

Wieringerwaard