HomeNieuwsOnderzoek Mulier Instituut Sportverenigingen

Onderzoek Mulier Instituut Sportverenigingen

Het Mulier Instituut voert op dit moment een onderzoek uit onder sportverenigingen in de Kop van Noord-Holland in het kader van vervolgonderzoek naar sport in transitiegebieden.
Sportservice Schagen ondersteunt het Mulier Instituut hierin.

Alle sportverenigingen hebben van het Mulier Instuut een e-mail ontvangen met daarin een persoonlijke link. Elke vereniging heeft een eigen link die leidt naar een eigen digitale vragenlijst.
Op het eerste gezicht lijkt deze vragenlijst u waarschijnlijk niet zo belangrijk. Toch heeft het rapport dat wordt opgemaakt grote meerwaarde voor de gemeenten in de Kop omdat bijvoorbeeld Sportservice haar ondersteuningsaanbod kan afstemmen op de uitkomsten van het gemeentelijke rapport.
Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn en beter aansluiten bij dat wat er bij de verenigingen in de kernen in leeft.
Wij waarderen het dan ook ten zeerste als iemand van uw bestuur de tijd wil nemen om de vragenlijst in te vullen. Des te meer verenigingen in Schagen en Hollands Kroon deze vragenlijst invullen, des te beter beeld er wordt geschetst en des te beter wij u van dienst kunnen zijn.
Voor vragen of opmerkingen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Jan-Willem van der Roest of Janine van Kalmthout van het Mulier Instituut (onderzoek@mulierinstituut.nl of 030-7210220)
Hartelijk dank alvast!