HomeNieuws(Ex) Hartpatiënten vereniging Den Helder zoekt hulp bij sportactiviteiten

(Ex) Hartpatiënten vereniging Den Helder zoekt hulp bij sportactiviteiten

De (Ex) Hartpatiënten vereniging uit Den Helder en omstreken organiseert elke woensdagavond een uur sport en bewegen. Hiervoor worden een sportinstructeur en extra hulpverleners gezocht! Er is ook een zwemactiviteit waar hulp bij nodig is.
Het doel van de ex- hartpatiëntenvereniging is om op verantwoorde wijze sport en bewegen aan te bieden en de conditie en het zelfvertrouwen te stimuleren. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Tijdens dit sportuur komen veel  verschillende sporten aan bod zoals loopoefeningen, badminton of volleybal. Het is ook mogelijk het sport en bewegen te combineren met zwemmen in zwembad het Heersdiep in Den Helder.

Ledengroei

Bij de sportactiviteiten die de ex- hartpatiëntenvereniging aanbiedt, zijn deskundige hulpverleners en sportinstructeurs aanwezig om bij calamiteiten op juiste wijze te handelen. Het aantal leden breidt zich voortdurend uit. Om de lessen zo goed en verantwoord mogelijk te laten verlopen is de vereniging daarom op zoek naar meer hulpverleners en sportinstructeurs.

Je taak

Van de sportinstructeurs wordt verwacht dat zij de les voorbereiden en uitvoeren. De hulpverleners assisteren de sportinstructeur en kunnen zo nodig bij calamiteiten handelen. De locatie voor de activiteit sport en bewegen is in de zaal van de Kompasschool, Drs. F. Bijlweg 234 in Den Helder. Dit is van 19:00 tot 20:00 uur. Het zwemmen is elke maandag in zwembad Heersdiép TIJD? . Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Onze leus is: Bijna alles mag maar niets moet!

Geïnteresseerd?

Bent u de nieuwe hulpverlener/sportinstructeur van de Ex-hartpatiënten vereniging Den Helder e.o.? Neem contact op met mevrouw. A. Makkes per telefoon:  065898273,  of per email: a.makkes@gmail.com.