HomeNieuwsEerste periode Fit & Fun in de Waldervaart van start!

Eerste periode Fit & Fun in de Waldervaart van start!

Fit & Fun na School in de Waldervaart

De eerste periode van het gratis sportprogramma Fit & Fun start dinsdag 9 januari met een vrije instuif. Vanaf 16 januari starten de reguliere activiteiten, verdeeld over drie periodes. In de eerste periode kunnen kinderen kennismaken met allerlei balsporten. Fit & Fun wordt elke dinsdagmiddag georganiseerd van 15.00-16.00 uur en is gratis! Schrijf je snel in!

Team Sportservice Schagen zal het hele verdere schooljaar op de dinsdagmiddagen sportieve activiteiten organiseren voor basisschoolleerlingen in de wijk Waldervaart. Op 9 januari is er een FIT & FUN vrije instuif. De week daarna start de eerste periode. De eerste periode zullen verschillende balsporten kunnen worden gespeeld. Inschrijven voor de vrije instuif is niet nodig, maar als de reguliere activiteiten beginnen is het wel verplicht. Elke periode kun je je opnieuw inschrijven en worden er één of meerdere andere sporten aangeboden. In de tweede periode wordt er atletiek aangeboden. De derde en laatste periode dit schooljaar staat in het teken van water- en strandspelen.

Gratis sporten uitproberen!

Team Sportservice Schagen wil sporten toegankelijk maken voor iedereen en hoopt met deze gratis activiteit meer kinderen te enthousiasmeren voor een sport. De activiteiten vinden plaats in het parkje aan de Kievitlaan, naast basisschool de Nico Tinbergen, elke dinsdagmiddag, van 15.00 – 16.00 uur. Inschrijven kan via: www.sportserviceschagen/aanmelden-fit-fun-na-school. Voor meer informatie kun je mailen naar sagricola@sportserviceschagen.nl.