HomeNieuwsDoe mee aan workshops in online inspiratiesessies Sportakkoorden (afgelast)

Doe mee aan workshops in online inspiratiesessies Sportakkoorden (afgelast)

Er gebeuren veel mooie dingen rondom de Sportakkoorden in de Noordkop. Om alle betrokkenen te inspireren nog meer in beweging te komen voor de Sportakkoorden Schagen, Hollands Kroon en Den Helder houden we twee online inspiratiebijeenkomsten. Meld je aan namens jouw vereniging, gemeente of organisatie en kies de workshops waar je meer over wilt weten! De uitnodiging gemist? Bekijk deze hier.

 

Programma:

  • Wanneer: 21 en 26 oktober
  • Tijd: 19.00 – 20.30 uur
  • Waar: online, je hoeft de deur niet uit
  • Voor wie: bestuurders van sportverenigingen, zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijs, jongerenwerk, beheerders van kantines en restaurants, trainers, bso’ s, bedrijven en alle andere belangstellenden binnen de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Zet de uitnodiging ook breed uit binnen jouw organisatie!
  • Kosten: geen, én er geldt geen maximum aantal deelnemers per organisatie

Deel 1: plenair met korte toelichting op de 6 ambities uit het landelijke Sportakkoord en voorbeelden uit de lokale Sportakkoorden.

Deel 2: 2 workshoprondes van ieder 30 minuten met keuze uit 5 workshops. De workshops worden door experts geleid. We verwachten een actieve rol van de deelnemers. Vermeld op het inschrijfformulier aan welke workshops je wilt deelnemen.
NB: workshop 3 duurt 60 minuten. Kies je voor deze workshop, dan is het niet mogelijk een tweede te kiezen.

Deel 3: plenaire afsluiting waarin we graag horen welke nieuwe samenwerkingen en ideeën de workshops hebben opgeleverd. Hier is ook gelegenheid om vragen te stellen. We sluiten af met de lancering van een nieuw online platform.

Lees meer over de workshops (Schagen en Hollands Kroon) en om je aan te melden.