HomeNieuwsBewegen met plezier voor allerkleinsten in meivakantie

Bewegen met plezier voor allerkleinsten in meivakantie

parachutespel

Onze buurtsportcoaches weten heel goed wat de allerkleinsten leuk vinden om te doen. Lekker bewegen, ravotten en spelen. Daarom grijpen we de meivakantie aan om juist de kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 te vermaken met uitdagende sporten en spellen. Op vijf plekken in de gemeente Hollands Kroon en Schagen is er ‘Bewegen met plezier’. Je kunt gratis meedoen aan deze laagdrempelige activiteiten.

 

De eerste keer ‘Bewegen met plezier’ is op donderdag 29 april in Tuitjenhorn. Een dag later zijn de vakleerkrachten te vinden in Slootdorp, op 3 mei in Hippolytushoef, 4 mei in Callantsoog en 5 mei geven ze de sport- en spelactiviteiten in Kolhorn. De exacte locaties zijn te vinden op de inschrijfsite Actief in Noord-Holland. Daar kunnen ouders en verzorgers hun kinderen ook direct verzekeren van een plek.

Hou rekening met de coronaregels

We raden de kinderen aan om zich te kleden naar het weer. Je weet maar nooit of het omslaat. Het is niet bedoeling dat ouders blijven kijken. Dat schrijven de huidige coronamaatregelen voor. Onze vakleerkrachten zijn allemaal professioneel geschoold, dus de kleintjes zijn in goede handen bij ons. En om diezelfde reden vragen wij ouders ook om hun kinderen alleen voor het eigen dorp in te schrijven.

Schrijf je nu in via de links

Inschrijven kan via deze linkjes. Klik op de link van jouw dorp en verzeker je van een plekje! Kolhorn, Hippolytushoef, SlootdorpCallantsoogTuitjenhorn.

Voor meer informatie, neem contact op met Marjolein Hagen via mhagen@teamsportservice.nl of bel naar kantoor 0224-214774