HomeBuurtsportcoach / bewegingsagoog 32-38 uur

Buurtsportcoach / bewegingsagoog 32-38 uur

Team Sportservice is per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Buurtsportcoach / bewegingsagoog

32-38 uur p/w

Wil jij iedere inwoner in de kop van Noord-Holland maximaal laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt? Heb jij passie voor sport en bewegen en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Lees dan verder.

Wat wij zoeken

  1. Minimaal mbo-opleiding Sport en Bewegen
  2. Ervaring als buurtsportcoach
  3. Iemand die net dat stapje harder loopt voor het optimale resultaat
  4. Talent heeft voor mensen die iets meer of speciale aandacht nodig hebben
  5. Flexibel en soms buiten kantooruren werken

Wat wij bieden

Als bewegingsagoog kom je te werken in een regionaal team. Je werkt nauw samen met andere teamleden, maar gaat ook zelfstandig op pad. Je gaat werken met kwetsbare groepen en doelgroepen die extra of speciale aandacht nodig hebben om in beweging te komen, te kunnen sporten en te blijven sporten en bewegen. Samen met het team zorg je dat zoveel mogelijk mensen in de Noordkop plezier beleven aan sport en bewegen. Jouw werk doet ertoe!

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen € 2.423,00 en € 3.425,00 (schaal 7 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. Hybride werken is mogelijk. Onze Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen binnen ons team.

Ons team

Het team in de Noordkop bestaat uit ongeveer 40 gedreven sportievelingen. Wij werken vanuit onze kantoren in Den Helder en Schagen, maar zijn vooral ook op het veld te vinden.

Team Sportservice heeft 23 kantoren en is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In deze 3 provincies werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Er is een duidelijke structuur met doorgroeimogelijkheden.

Voer voor je motivatiebrief

Extra skills? Verborgen talenten? Laat het ons weten.

Solliciteren

Stuur je motivatie (brief, video, geluid of anders) en cv uiterlijk 17 juli 2022 in. De eerste gesprekken zijn dinsdag 19 juli.

Heb je vragen over de vacature, neem contact op met Casper Dirks: 06-26756024 of per mail: cdirks@teamsportservice.nl.

Een VOG- en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.