OldStars tennis Middenmeer

Tennisclub Middenmeer

Zuiderzeeweg 2, , Middenmeer, Nederland

Tennisclub Middenmeer

Zuiderzeeweg 2
Middenmeer
Nederland
OldStars tennis bij TC Middenmeer

Jarenlang getennist, nog nooit een bal over het net geslagen of iets daartussenin. Iedereen die het leuk vindt, kan zich aanmelden voor OldStars tennis. De lessen zijn bij Tennisclub Middenmeer en bewegingsagoog én tennisleraar Berend Opdam van Team Sportservice verzorgt ze. Doelgroep: ouderen vanaf 60 jaar.

Het idee is om in een aantal weken – laten we zeggen drie tot vier – de beginnende oudere die wil tennissen ‘tennis-ready’ te maken, dat hij of zij uiteindelijk zelfstandig kan spelen op beginnersniveau.

Ook voor mensen die al bekwaam zijn

Maar mensen die al wat bekwamer zijn in het spel kunnen wel degelijk meedoen met deze lessen. Die krijgen les op een hoger niveau en gaan bijvoorbeeld dieper in op de techniek van de verschillende tennisslagen.

Aanmelden bij de club

De tennislessen zijn om 9.30 uur aan de Zuiderzeeweg tegenover nummer 2. Aanmelden kan via tcm.secretaris@gmail.com. Rackets en ballen zijn aanwezig op de club, maar uiteraard staat het deelnemers vrij om een eigen racket mee te brengen.

Wie meer wil weten over OldStars tennis, kan contact opnemen met Berend Opdam via bopdam@teamsportservice.nl of 0224 – 214 774.