Streetwise Cup Schagen

Cruyff Court

Wilhelminalaan, , Schagen,

Cruyff Court

Wilhelminalaan
Schagen
Streetwise Cup

Winnen, het spel en gelijkwaardigheid. Dat zijn de drie belangrijkste ingrediënten van de Streetwise Cup, het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland. Oh ja, en het is gratis! Voor kinderen van 10 tot en met 15 jaar. De eerste voorronde is woensdag 22 februari.

 

  1. Woensdag 22 februari 16.00–19.00 Jongens en meisjes middelbare school
  2. Dinsdag 7 maart 14.30–18.00 Jongens en meisjes middelbare school RESERVERDAG
  3. Woensdag 8 maart 14.30–18.00 Jongens
  4. Donderdag 9 maart 14.30–18.00 Meisjes

De teams mogen zowel uit de gemeente Schagen als Hollands Kroon komen.

 

Heeft jouw team gewonnen? Dan ga je automatisch door naar de kwartfinale in de kop van Noord-Holland. Een wedstrijdje duurt ongeveer 10 minuten.

Hoe verdien je equality-punten?

We spelen volgens de straatvoetbalregels van de Cruyff Foundation. Daarin staat gelijkwaardigheid centraal. De teams geven elkaar tijdens het toernooi equality-punten voor positief gedrag naar anderen, gelijkheid, sportiviteit en respect. Ook de scheidsrechters delen equality-punten uit. De punten worden meegerekend om het toernooi te kunnen winnen.

Zo ziet je team eruit

Jouw team bestaat uit 6 (en max 10) spelers. Meiden mogen meespelen met een jongensteam. Maar andersom is dat niet mogelijk. Het is ook mogelijk om een team samen te stellen met kinderen van verschillende scholen.

Deelname aan het toernooi is gratis. Inschrijven is verplicht en gaat per team, dus niet per persoon. Dit kan via de inschrijfsite Noord-Holland Actief.

Voor meer informatie, neem contact op met Team Sportservice Noordkop, Dani Bankert: dbankert@teamsportservice.nl of 0224-214774.