HomeOver ons

Over ons

Team Schagen

Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij ons onder andere terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Schagen door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio.

Onze visie, drijfveer en missie

  • VISIE
    Onze visie is een gezonde, vitale en sociale samenleving waarbinnen écht iedereen de kracht van sport en bewegen benut.
  • DRIJFVEER
    Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen.
  • MISSIE
    Nederland heeft een rijke sportinfrastructuur die o.a. bestaat uit: gerelateerd kader, verenigingen, accommodaties en bewegingsonderwijs. Onze missie is dit sportieve kapitaal zo te versterken en ontsluiten dat er een essentiële bijdrage wordt geleverd aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.

Sport- en speluitleen

Team Sportservice Schagen heeft een uitdagend en gevarieerd aanbod van sport- en spelmateriaal. Deze materialen kunnen voor één dag tot maximaal twee weken lenen voor allerlei sportactiviteiten. Denk aan een sportdag, toernooi, buurtfeest of een ander feestelijk en sportief evenement. Kosten voor een kalenderlidmaatschap zijn €55,-. Word lid van onze uitleen

Moederorganisatie

Team Sportservice Schagen is onderdeel van Team Sportservice Noord-Holland.

Sportkracht12

Team Sportservice is onderdeel van Sportkracht12, het samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. Met een sterk lokaal netwerk en kennis van de lokale praktijk helpt Sportkracht12 om de landelijke voornemens en plannen met betrekking tot sport en bewegen lokaal, regionaal en provinciaal uit te rollen.

Sportkracht12 maakt het verschil op sportclubs, in wijken, op pleintjes, in zorgcentra, op scholen en verbinden verenigingen, gezondheidsinstellingen en andere maatschappelijke partners om elke Nederlander in beweging te krijgen én houden.

Ga voor meer informatie naar de website Sportkracht12.

Ons team

Anouschka Terpstra

Remy Kluvers

Monique de Vries

Joël Beekes

Ciska Bosma

Michella Komen

Rina Blondeau

Judith Gielens

Manon Verblaauw

Marloes Smit

Ellen Schouten

Silvia Bakker

Freek de Kort

Marjolein Hagen

Sanne Melching

Dion Ferdinandus

Sigrid Schweitzer

Madelein Prins

Esther de Vries