HomeNieuwsMaak kennis met (een nieuwe) sport

Maak kennis met (een nieuwe) sport

Jong en oud kan in 2018 vrijblijvend kennismaken met (een nieuwe) sport. De drijfveer van Team Sportservice Schagen is om echt iedereen maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. Een aantal keer per jaar is er daarom het JuniorSportProject, ook voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Nieuw dit jaar is het SportPlusProject, voor volwassenen, 65-plussers en Uniek Sporten voor mensen met een beperking. De inschrijvingen zijn weer begonnen voor lessen vanaf week 5. Deze keer is er keuze uit maar liefst 122 activiteiten bij diverse verenigingen!

JuniorSportProject (JSP)

Het JSP biedt alle jeugd van 4 t/m 18 jaar de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging/ sportaanbieder. Voor €5,50 kunnen de deelnemers vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren of gediplomeerde trainers. Daarnaast is er een aanbod voor peuters. Je kan je inschrijven via onze speciale jsp-website. Peuters kun je inschrijven door bij ‘klas’ aan te geven dat zij in groep 1 zitten.

SportPlusProject

Het SportPlusProject werkt hetzelfde als het JuniorSportProject, maar bedoeld voor volwassenen (vanaf 20 jaar) en 65-plussers. Inschrijven gaat via een inschrijfformulier op onze website.
Wij zijn afhankelijk van het aanbod van verenigingen/ sportaanbieders. Zit jouw sport er niet tussen, dan kunnen wij uiteraard ook iets voor jou betekenen en zoeken wij samen met jou naar een geschikte activiteit. Team Sportservice is er voor iedereen.

Uniek Sporten

Wat dacht je van paardrijden in Opmeer, judo of zelfverdedigingslessen in Schagen. Deze sporten worden voor alle leeftijden en speciaal bedoeld voor mensen met een beperking aangeboden. Wil je een sport uitproberen, maar zit je sport niet tussen ons aanbod? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

Inschrijven JuniorSportProject

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan van 11 tot 21 januari 2018. De lessen starten in week 5 (vanaf 29 januari) en duren tot en met week 8. Inschrijven voor het JuniorSportProject kan via onze speciale JSP-website en betalen is direct mogelijk via iDEAL.

Inschrijven SportPlusproject en Uniek Sporten

Inschrijven voor het SportPlusProject en het Uniek Sporten gaat via een inschrijfformulier dat hieronder staat. Betalen gaat via een eenmalige machtiging.  Klik op onderstaand schema om het sportaanbod te bekijken. Onthoud het nummer van de activiteit van uw keuze en vul dit in op het inschrijfformulier.

Overzicht JSP activiteiten

 

Stuur een mail naar Monique de Vries via jspschagen@sportserviceschagen.nl voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 47 74.

 

SportPlusProject / Uniek Sporten 2018