HomeNieuwsMeld je school aan voor gratis schooljudo!

Meld je school aan voor gratis schooljudo!

Bakker Sports Schagen biedt kosteloos schooljudo aan op de reguliere basisscholen in Schagen. In een mooie samenwerking met Team Sportservice Schagen, die de materialen voor de lessen verzorgt, kunnen basisscholen vier weken lang kennis maken met judo.

Sander Bakker van Bakker Sports: “Met judo op school doen we niet alleen dat leuke stoeispelletje. Judo is veel meer dan dat! Tijdens de 4 weekse judoles werken we o.a. aan respect voor elkaar, plezier en weerbaarheid. Ook werken we aan veilig vallen!”

Judo is voor iedereen!

Bij judo draait alles om respect, zelfbeheersing en samenwerken. Judo is bij uitstek een sport die kinderen kan helpen in het aanleren en bijsturen van hun sociale vaardigheden. Verlegen kinderen kunnen weerbaarder worden en drukkere kinderen leren zich beter te beheersen. Dit stimuleert een betere omgang met andere kinderen. Met judolessen wordt ook de motoriek sterk verbeterd. Het zelfvertrouwen van de kinderen wordt door deze ontwikkeling groter.

Meld je school aan

Schooljudo wordt aangeboden in blokken van vier weken. Het is bedoeld voor groep 1 t/m 5. De lessen duren 45 minuten en worden gegeven in de ochtend tussen 8.30-12.30 uur, gedurende vier weken aan steeds dezelfde groep.
Je kunt jouw school hieronder aanmelden. Elke school mag maximaal 4 groepen aanmelden. Als je de school hebt aangemeld zal Sander Bakker van Bakker Sports contact met je opnemen om afspraken te maken. De locatie van schooljudo is in overleg. Dit kan op school in het speellokaal of een centrale hal zijn, maar natuurlijk ook in de gymzaal.

Schooljudo