HomeNieuwsJuniorsportproject; Sport ook mee!

Juniorsportproject; Sport ook mee!

Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen?
Lijkt het je leuk om sporten uit te proberen, zonder dat je direct lid moet worden van een vereniging? Dit kan met het JuniorSportProject (JSP) van Team Sportservice Schagen.

Voor wie? Het JSP is voor alle basisschoolkinderen en jongeren van het voortgezet onderwijs. Er is dit keer ook aanbod voor peuters (inschrijven als groep 1).

Welke sporten? Elke periode is het aanbod anders, afhankelijk van welke verenigingen zich inschrijven. Er is voor ieder wat wils! Welke sporten er meedoen, wordt per periode gepubliceerd via onze speciale JSP-website .

Kosten? € 5,50 per sport (voor 4 x meedoen)

Meedoen? de lessen van blok 1 vinden plaats in week 39 t/m 42, vanaf maandag 25 september 2017. Je doet dan mee met de trainingen bij de betreffende vereniging of sportschool, zodat je een goed beeld krijgt van de deze sport.

Inschrijven? Om te kunnen meedoen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan van 5 september tot en met 17 september op de speciale JSP-website, waar je kunt komen via www.sportserviceschagen.nl/jsp . Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens, vergeet je groep en leeftijd niet aan te passen. Betalen kan direct met iDeal.

Neem voor meer informatie contact op met Monique de Vries via mail: jsp@sportserviceschagen.nl of tel: 0224 – 214774