HomeNieuwsInschrijving JouwSportProject van start

Inschrijving JouwSportProject van start

Jong en oud kan in de periode voor de meivakantie weer kennismaken met een nieuwe sport. De drijfveer van Team Sportservice Schagen is om echt iedereen maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. Vanaf 8 maart kun je je hier inschrijven.

 

Vanaf 8 maart kan iedereen die heel goedkoop een sport wil uitproberen zich hier inschrijven. Onderaan dit bericht kun je klikken op het overzicht en je inschrijven.

JuniorSportProject (JSP)

Het JSP biedt alle jeugd van 4 t/m 18 jaar de mogelijkheid om met een sport kennis te maken bij een vereniging/ sportaanbieder. Voor €5,50 kunnen de deelnemers vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers. Daarnaast is er een aanbod voor peuters. De inschrijving is geopend vanaf 8 maart 2018. Deelnemers kunnen zich inschrijven via onze speciale jsp-website. Peuters kun je inschrijven door bij ‘klas’ aan te geven dat zij in groep 1 zitten.

SportPlusProject

Het SportPlusProject werkt hetzelfde als het JuniorSportProject, maar bedoeld voor volwassenen (vanaf 20 jaar) en 65-plussers. Inschrijven gaat via het inschrijfformulier hieronder. Ook voor het SportPlusProject is de inschrijving geopend vanaf 8 maart 2018.
Wij zijn afhankelijk van het aanbod van verenigingen/ sportaanbieders. Zit jouw sport er niet tussen, dan kunnen wij uiteraard ook iets voor jou betekenen en zoeken wij samen met jou naar een geschikte activiteit. Team Sportservice is er voor iedereen.

Uniek Sporten

Wat dacht je van paardrijden in Opmeer, judo of zelfverdedigingslessen in Schagen. Deze sporten worden voor alle leeftijden en speciaal bedoeld voor mensen met een beperking aangeboden. Wil je een sport uitproberen, maar zit je sport niet tussen ons aanbod? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

Inschrijven

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan van 8 tot en met 18 maart 2018. De lessen starten in week 13 (vanaf 26 maart) en duren tot en met week 16. Inschrijven voor het JuniorSportProject kan via onze speciale JSP-website en betalen is direct mogelijk via iDEAL. Inschrijven voor het SportPlusProject en het Uniek Sporten gaat via het inschrijfformulier dat hieronder staat. Betalen gaat via een eenmalige machtiging. Stuur een mail naar Sanne Melching smelching@teamsportservice.nl voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 47 74.

Klik op het onderstaande overzicht van de activiteiten, onthoud het nummer van de activiteit van je keuze en vul dat nummer in op het inschrijfformulier.

Klik op het overzicht voor een vergroting

 

SportPlusProject / Uniek Sporten 2018 blok 3