HomeVerenigingen

Verenigingen

Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer. Van verenigingen wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Een rol die verenigingen ook zien voor zichzelf. Zij willen de verbindende factor zijn in hun wijk. Toch hebben verenigingen te maken met uitdagingen die het vervullen van deze maatschappelijke rol in de weg kunnen staan. Bijvoorbeeld een teruglopend ledenaantal, een tekort aan vrijwilligers of het gebrek aan een beleidsplan met daarin een duidelijke visie. De verenigingsadviseur van Team Sportservice Papendrecht weet wat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden. Hij staat klaar om jouw vereniging te helpen bij het oplossen van bestuurlijke en organisatorische uitdagingen.

Servicelijst NOC*NSF

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwe vrijwilligers, leden en sponsoren
Als vereniging kun je ook zelfstandig aan de slag met het oplossen van het tekort aan vrijwilligers, leden en sponsoren met behulp van de methode ‘Meer in Kortere Tijd’. Onze adviseurs begeleiden jullie hier graag bij!

Zit jouw vereniging met een vraag of heb je hulp nodig bij het oplossen van een vraagstuk. Verenigingsadviseur kan je helpen, stuur een berichtje met jouw vraag.

 

Stel je vraag

Naam