HomeNieuwsWandelgroep “vv Papendrecht” start met 14 enthousiaste deelnemers

Wandelgroep “vv Papendrecht” start met 14 enthousiaste deelnemers

Op woensdagmorgen 16 november van 10.00 – 11.00 uur vond de eerste wandeling vanuit vv Papendrecht plaats. Deze wandelgroep is aanbod gericht vanuit de Stuurgroep van het Vitaliteitsakkoord opgezet. Flyers bij het Klaroen en een bericht in de lokale media heeft ervoor gezorgd dat er bij de eerste wandeling 14 enthousiaste deelnemers waren. Meerdere mensen hebben aangegeven de volgende keer aan te zullen sluiten.

Bij de ingang van vv Papendrecht werd er om 10.00 uur verzameld en is er in een uur tijd ongeveer 4 kilometer gewandeld. John van der Sluis vanuit Lopend Stilstaan verzorgde de route en begeleiding. Deelnemers gaven aan mee te wandelen om nieuwe contacten op te doen. Na de wandeling stond er in de kantine van vv Papendrecht voor het sociale aspect een kop koffie en/of thee klaar. Het voorkomen van eenzaamheid zijn mooie neveneffecten van de wandelgroep(en). De stuurgroep bedankt vv Papendrecht voor deze gastvrijheid.

Ook mee wandelen?
Op woensdag 23 november loopt men eenmalig van 13.00 – 14.00 uur. Vanaf 30 november lopen ze wekelijks van 10.00 – 11.00 uur. Na de wandeling staat er bij vv Papendrecht weer een kop koffie of thee klaar. Stuur een mail naar John van der Sluis via info@lopendstilstaan.nl of bel 06 – 14 44 20 69.

Voor een deelname andere wandelgroepen in Papendrecht kan Marvin Straver je via mstraver@teamsportservice.nl verder helpen. Of loop je al een rondje door Papendrecht, maar zou je ook een grotere groep wandelaars aan willen spreken? Neem dan contact op met Marvin Straver via mstraver@teamsportservice.nl.