HomeNieuws1e Looptraining startersloopgroep 2023 AV Passaat van start

1e Looptraining startersloopgroep 2023 AV Passaat van start

Zaterdag 7 januari ging de AV Passaat startersloopgroep 2023 van start met ruim 50 enthousiaste deelnemers! En dat kunnen er nog wel meer worden omdat er de komende 14 dagen nog probleemloos kan worden ingestroomd.

Na de nodige informatie over het trainingsschema, het belang van rust, kledingadviezen etc. ging de groep meteen naar buiten. De training startte met rustig inlopen op de baan en vervolgens een warming up met ‘gekke oefeningen’ die toch heel belangrijk zijn. Daarna een paar minuten hardlopen, wandelen en weer een paar minuten hardlopen. Ondertussen moesten ze nog in staat zijn om met elkaar te praten en dat advies werd goed opgevolgd, de eerste loopmaatjes hebben elkaar al gevonden. Vonden sommigen het buiten aan het begin nog best fris, na afloop had iedereen het warm. Lekker bezig geweest!

Meedoen is simpel: trek je sportschoenen aan en kom minstens vijf minuten voor starttijd naar AV Passaat, Andoornlaan 38 in Papendrecht.  De trainingstijden zijn:

  • Dinsdag- en donderdagavond 20:00 uur.
  • Zaterdagochtend 9:30 uur

Instappen kan ook als je geen ervaring met hardlopen hebt. Dus niet twijfelen, je bent van harte welkom bij de startersloopgroep van AV Passaat! Voor info kun je mailen naar loopgroep@avpassaat.nl