HomeActiviteiten van verenigingen op nieuw beweegplein

Activiteiten van verenigingen op nieuw beweegplein

Op zaterdag 15 september zal de nieuwe beweegtuin worden geopend. Deze beweegtuin ligt naast het Cruyff Court bij het Regius College, Emmalaan/Julianalaan in Schagen. Wethouder Heddes, van Infrastructuur & Duurzaamheid zal de feestelijke opening van deze multifunctionele beweegplek verrichten.

JOGG-ambassadeur Ingrid Jansen zal ook bij de opening aanwezig zijn en een warming up geven, voorafgaand aan een touwtjespring clinic.

Tijdens de Nationale Sportweek organiseren we hier allerlei leuke sportieve activiteiten voor verschillende doelgroepen. In samenwerking met diverse verenigingen. Zo wordt er een bootcamp georganiseerd, is er een training van Running & More, voor ouderen is er gymnastiek en walking football, Fit & Fun voor basisschoolleerlingen en pauzesport voor leerlingen van het voortgezet onderwijs.

Klik op het schema voor een uitvergroot overzicht van deze activiteiten. Dit schema zal nog aangevuld worden met nog meer activiteiten.

 

 

Uw vereniging kan ook meedoen!

Kan uw vereniging wel wat aandacht, of nieuwe leden gebruiken? De Nationale Sportweek is de uitgelezen kans om uw vereniging in het licht te zetten op en/of rond het nieuwe beweegplein. Is uw sport geschikt voor een leuke kennismakingsactiviteit, een clinic, een bootcamp of noem maar op? Het nieuwe beweegplein zal veel aandacht krijgen tijdens de Nationale Sportweek! Wilt u uw idee eens bespreken met ons? Of kunnen wij u helpen uw idee vorm te geven? Neemt u dan contact op met Sigrid Schweitzer; sschweitzer@teamsportservice.nl, (0224) – 21 47 74.