HomeNieuwsZonnige en drukbezochte hockey clinic, Schagen

Zonnige en drukbezochte hockey clinic, Schagen

Op woensdagmiddag 20 april heeft Sportservice Schagen samen met Hockeyclub Magnus uit Schagen een succesvolle hockeyclinic georganiseerd.

Zo’n 80 enthousiaste kinderen hebben deze middag het hockeyveld bezocht (waarvan zeker 50 niet-leden!)
Het weer was stralend en de kinderen zijn intensief aan de slag geweest met de georganiseerde activiteiten.

De groep kinderen werd in drieën verdeeld en in toerbeurten is er meegedaan aan een hockeyclinic gegeven door een trainer van de Hockeyclub Magnus, uitgeraasd over de stormbaan van Sportservice en met een stick geoefend in de Hockeybox, midgetgolfbaan en verschillende mikspelletjes. Dit alles onder begeleiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen of bevlogen vrijwilligers vanuit de Hockeyclub.

Naar aanleiding van deze geslaagde middag zijn er binnen een dag zelfs al 8 nieuwe inschrijvingen voor de jeugd bij de hockeyclub binnengekomen!

Mocht je dit alles nu gemist hebben, maar toch interesse hebben in hockey, dan mag je het lopende seizoen nog gratis meetrainen bij Hockeyclub Magnus, het gebruik van een hockeystick is dan inbegrepen en iedereen krijgt daarbij ook een persoonlijk bitje. 
Kijk voor trainingstijden op de site www.hockeyclubmagnus.nl je hoeft je van tevoren niet aan te melden voor een training, kom je voor de training gewoon op de club melden bij de trainer, zorg wel dat je een paar sportschoenen hebt.

Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar jeugd@hockeyclubmagnus.nl