HomeNieuwsWord jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

collega gezocht

We zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar collega’s. Voor de regio Schagen, Hollands Kroon en Den Helder zoeken we meerdere kandidaten voor de functie: Vakleerkracht bewegingsonderwijs Schagen, Hollands Kroon en Den Helder voor 18 tot 32 uur. Bekijk het filmpje van je toekomstige collega’s en word net zo enthousiast als zij!

 

Dit ga je doen

Je gaat als vakleerkracht bewegingsonderwijs lesgeven op een school in het primair onderwijs. Daarnaast ben je de aanspreekpersoon voor bewegen binnen de school in afstemming met je collega’s. Ook lever je een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en vervangings- of invalwerkzaamheden. 

Dit breng jij mee

  1. Afgeronde ALO-opleiding met lesbevoegdheid of en je studeert uiterlijk 31 juli 2021 af
  2. Sportief
  3. Aanpakker
  4. Iemand die kansen ziet en ze probeert te verzilveren
  5. Passie voor het vak en een motivator
  6. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  7. Bij voorkeur woon je in de regio en heb je een rijbewijs en auto
  8. Nieuwsgierig en geïnteresseerd in nieuwe programma’s en producten
  9. Misschien nog interesse in social media?  

 

Waar kom je terecht?

In een team van bevlogen mensen met passie voor sport, gezonde leefstijl en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We werken met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Wanneer kun je beginnen?

Bij voorkeur in het nieuwe schooljaarper 15 augustus. Jkrijgt een jaarcontract. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van jouw functioneren en voortzetting van de opdrachtWat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is je functie ingedeeld in schaal 7 (minimaal € 2.678 voor 38 uur per week). 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Anouschka Terpstracoördinator bewegingsonderwijs; 06-48505169. Of kijk op onze pagina vol vacatures.