HomeNieuwsWord fit en maak vrienden bij Vitality Club Schagen

Word fit en maak vrienden bij Vitality Club Schagen

[UPDATE 13 oktober 2020:] De Vitality Club wordt doorgeschoven naar het voorjaar van 2021.

Na het succes van de Vitality Club in Leiden is er ook in Schagen een club gestart. Elke woensdag komen 50-plussers bijeen op het handbalveld aan de Zuiderweg 2. Een van de doelen: word fit en maak vrienden. Luister wat het inhoudt of lees verder. 

 

Een Vitality Club is bedoeld voor ouderen om elkaar te motiveren gezamenlijk dagelijks te bewegen. Zodat je gezonder en gelukkiger oud kunt worden. Maar er is meer. Naast de gezondheidswinst die een uur bewegen per dag al oplevert, wordt het sociale aspect ook ontzettend gewaardeerd door de deelnemers.

Matig intensieve oefeningen

Elke woensdag zijn 50-plussers om 9.00 uur welkom om onder begeleiding van een vrijwillige coach op het handbalveld aan de Zuiderweg 2 te bewegen. De oefeningen zijn matig intensief en kunnen op ieder niveau worden uitgevoerd. Er worden geen hoge kosten gevraag. Voor 1 euro per week, ongeacht het aantal keer per week, kun je meedoen. Deze kosten zijn voor de aanschaf van materiaal.

Schuif gewoon aan

Deelname is vrijblijvend en aanmelden is niet noodzakelijk. Meer weten? Neem contact op met Marjolein Hagen van Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon: mhagen@teamsportservice.nl of bel 0224 – 214 774.