HomeNieuwsWin kookworkshop voor de hele klas met de Drink-Water-challenge

Win kookworkshop voor de hele klas met de Drink-Water-challenge

Ga jij de Drink-Water-challenge met ons aan? We hebben voor de hele klas een leuke uitdaging: 4 weken elke (school)dag een opdracht. Waar een camera bijstaat: dat is de selfie-opdracht. Spaar ze allemaal, upload ze op social media met #drinkwater #JOGG en #teamsportservice. en mail je leuke collage of losse foto’s naar mdeenstra@teamsportservice.nl. Wie weet wint jouw klas de hoofdprijs: een kookworkshop op school! Hoe cool is dat? Eindelijk weer eens iets ondernemen met je klasgenootjes. Na die lange tijd waarin je niet veel samen kon doen. 

 

20 vakjes, 20 opdrachten

Dit zijn de spelregels (ze zijn super simpel hoor…!) Er zijn 20 vakjes met in elk vakje een opdracht. Loop de Daily Mile met je hele klas, doe een training met Juvat Westendorp (je weet wel, die sportieve goodlooking acteur en danser) of ga de squat- of plankchallenge met je klasgenoten aan. Sowieso drink je na elke activiteit een groot glas water. Want je zult wel dorst hebben na al die sportiviteit. Download de challenge hier.

Klaar? Insturen maar…

Hebben jullie de challenge van de dag volbracht, dan geef je Druppie in het vakje een dikke vette smile. Bij elke vakje waar een camera bij staat maak je een foto van de opdracht. Die verzamel je (misschien maken jullie er wel een mooie collage of iets anders creatiefs van) en post je op een social mediakanaal. Die van jezelf of die van de school. Gebruik in ieder geval de hashtags:

#drinkwater #JOGG #teamsportservice

Stuur je foto’s of collage naar mdeenstra@teamsportservice.nl en je hoort na 8 april 2021 of jouw klas de kookworskhop wint. Insturen doe je tussen 1 en 8 april. Bekijk de Drink-Water-Challenge hier.